Bıçakladığı ağabeyine pişman olup kalp masajı yaptı ama...

Samsun’da eve ayakkabı ile girme meselesi yüzünden çıkan tartışmada kardeşi tarafından bıçaklanan ağabey hayatını kaybetti. Kardeşin pişman olup ağabeyine kalp mesajı yaptığı öğrenildi.
IHA-20210209AW238065
|
09 Şubat 2021, Salı - 08:57
Bıçakladığı ağabeyine pişman olup kalp masajı yaptı ama...

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Güngenyatak Mahallesi’nde gece meydana geldi. İddialara göre, eşinden ayrı olan 1 çocuk babası Cengiz Kuru (42) ile pandemi dolayısıyla cezaevinden izinli çıkan kardeşi Arslan Kuru (40) birlikte alkol almaya başladı. Cengiz Kuru bir süre sonra kardeşinin kaldığı eve ayakkabı ile girince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Arslan Kuru, ağabeyi Cengiz Kuru’yu bıçakladı. 

Pişman olup kalp mesajı yaptı

Kanlar içinde kalan kendini evin dışına atan  Cengiz Kuru, sırt üstü yere yığıldı.  Arslan Kuru saldırı sonrası pişman olarak ağabeyine kalp masajı yaptı. Bu sırada ihbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Cengiz Kuru’nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Arslan Kuru, Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Cengiz Kuru’nun cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Güngenyatak Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzun, olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, "Cengiz Kuru eve ayakkabı ile girince kardeşi Arslan Kuru ile aralarında tartışma çıkıyor. Ağabeyini bıçaklayan Arslan Kuru ölmemesi için ona kalp masajı yapıyor ancak kurtaramıyor" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/579802/bicakladigi-agabeyine-pisman-olup-kalp-masaji-yapti-ama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.