İstanbul’da şüpheli ölüm

İstanbul Kağıthane’de 5. kattan aşağıya düşen 46 yaşındaki kadın feci şekilde hayatını kaybetti. Kadının cesedini gören yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis, psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen kadının intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.
IHA-20210209AW238351
|
09 Şubat 2021, Salı - 11:52
İstanbul’da şüpheli ölüm

Olay, Kağıthane ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi Akademi Sokak üzerinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 46 yaşındaki Güner Tekin, henüz bilinmeyen bir nedenle 5. kattan aşağıya düştü. Kadının düştüğünü gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

Hayatını kaybetti

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, sokak üzerindeki 2 binanın arasına düşen kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada,  psikolojik tedavi gören kadının bir süre önce ilaçlarını bıraktığı ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Öte yandan kadının cesedini gören yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kadının yakınlarını yine çevredeki vatandaşlar teselli etti. Olay yeri inceleme ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından kadının cansız bedeni, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/580122/istanbulda-supheli-olum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.