Beyoğlu’nda polisin kapısını kırarak girdiği evde şaşırtan manzara

Beyoğlu’nda polisin kapısını kırarak girdiği evden 7 kamyon dolusu çöp çıktı.
IHA-20210210AW239030
|
10 Şubat 2021, Çarşamba - 09:03
Beyoğlu’nda polisin kapısını kırarak girdiği evde şaşırtan manzara

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri,Piripaşa Mahallesi'nde bir evden kötü kokular geldiği yönünde şikayet üzerine harekete geçti.  Emniyet ekipleri nezaretinde evin kapısı kırılarak içeriye girildi. Evin her odasında tonlarca ağırlıkta çöp olduğu görüldü. İçeride adım atacak yer dahi bulamayan ekipler, temizlik personelleri eşliğinde evi temizlemeye başladı. İki gün süren temizlik çalışmalarında evin içinden 7 kamyon dolusu çöp, tahta kapılar, kırık mobilyalar ve hurdalar çıkarıldı.

 “Kaymakamlığımız hızlı bir şekilde evi boşaltma kararı aldı”

Vatandaşların şikayeti üzerine evi incelendiğini ifade eden Beyoğlu Piripaşa Mahalle Muhtarı Cafer Pehlivan, “Evin durumunu gördüğümde kaymakamlığa dilekçe verdim. Dilekçeyi verdikten 15 gün içinde Beyoğlu İlçe Emniyeti'ne bağlı polis ve Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri ve belediyenin temizlik işleri personeli eşliğinde evin çöplerini boşaltıyoruz. Evin içinde en çok tahta ve bir sürü çöp yığını olmuş. Üst katta çocuklu bir aile oturuyordu, evde akrep ve çeşitli böcekler geldiğini söylediler. Kaymakamlığımız hızlı bir şekilde evi boşaltma kararı aldı” diye konuştu

“İçeride her türlü böcek hatta yılan dahi olduğunu söylediler”

Beyoğlu Kaymakamlığı'na evin boşaltılması için dilekçe verildiğini vurgulayan Beyoğlu Belediyesi Zabıta Memuru Celal Demirkan, “ iz Beyoğlu Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü olarak Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile beraber çöp evi temizlemek durumunda kaldık. Evin sahibi burada olmadığı için polis nezaretinde içeriye girdik. İçeride her türlü böcek hatta yılan dahi olduğunu söylediler. İçerisi çok berbat bir şekilde bırakılmış. Yaklaşık 7-8 kamyon çöp çıkmasının bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/583485/beyoglunda-polisin-kapisini-kirarak-girdigi-evde-sasirtan-manzara
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.