Başkan Çetin: Bu ilçede kimse kendini yalnız hissetmeyecek

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe sokaklarını karış karış dolaşarak vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Başkan Çetin, "Bu ilçede kimse kendini yalnız hissetmeyecek." dedi.
IHA-20210210AW239239
|
10 Şubat 2021, Çarşamba - 11:29
Başkan Çetin: Bu ilçede kimse kendini yalnız hissetmeyecek

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçilen bu dönemde, pandemi kurallarını göz önünde bulundurarak,  ilçe sokaklarını karış karış dolaşıp vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. 

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek onların sıkıntılarını dinleyen Çetin, göreve geldiği günden beri yönetimi ile birlikte mutlu bir Pursaklar için çalıştıklarını söyledi.

Tüm dünyada ve ülkede etkisini gösteren koronavirüsün vatandaşları ve esnafları olumsuz etkilediğini belirten Çetin,"Pursaklar’da kimse kendini yalnız hissetmeyecek. İlçe halkımızın yüzü hep gülecek. Hayata geçireceğimiz bütün projelerimizin merkezinde insan var. Hemşehrilerimizden aldığımız geri dönüşlerle şekillendirdiğimiz projelerimizi ilçe halkının yararına olacak şekilde hayata geçiriyoruz. Hep birlikte ortak akılla ve insanı merkeze koyan bir yönetim anlayışı ile Pursaklar’ı mutlu insanların kenti haline getireceğiz" dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/583720/baskan-cetin-bu-ilcede-kimse-kendini-yalniz-hissetmeyecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.