Pursaklar Belediye Başkanı Çetin gençlerle bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Yaşam Merkezi’nde gençlerle bir araya gelerek hazırlamış oldukları projeleri değerlendirdi.
Büşra Bayrak
|
11 Şubat 2021, Perşembe - 11:25
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin gençlerle bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Yaşam Merkezi Yaren Evi'nde gençlerle bir araya geldi. 

Koronavirüs tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen buluşmada hazırlanan projeleri değerlendiren Başkan Çetin, gençlerle uzun uzun sohbet etti.

''Pursaklar Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız''

Gençlerin çalışmalarını çok önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Gençlerimiz ilim irfan yolunda samimiyet ile çalıştığı sürece Pursaklar Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız. Hazırladıkları projeler bizim için çok değerli. Gençlerin kendini geliştirmelerine katkı sunacak her türlü desteğin sadece ilçenin ya da ilin değil, ülkenin geleceğine yatırım olarak değerlendiriyoruz. Belediye olarak bizlerde Pursaklar Yaşam Merkezi, kültür, sanat ve spordan eğitime varıncaya kadar hemen her alanda gençlere öncelik ve ayrıcalık tanıyoruz. Gençlerimizin geliştirecekleri projeler ile geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğimize olan inancımız tamdır" dedi.

Verimli geçen görüşmede gençler, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e projelerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/585661/pursaklar-belediye-baskani-cetin-genclerle-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.