Grosicki transfer iddiasına sosyal medyadan cevap verdi

Polonyalı kanat oyuncusu Kamil Grosicki, yayıncı kuruluşa "tatildeyim" cevabı verdi.
Ankara Masası
|
09 Ağustos 2020, Pazar - 19:01
Grosicki transfer iddiasına sosyal medyadan cevap verdi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın West Bromwich'in Polonyalı kanat oyuncusu Kamil Grosicki ile prensipte anlaştığı ve tecrübeli futbolcunun İstanbul'da olduğu iddia edilmişti. Transfer haberlerinin gündeme gelmesinden sonra 32 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi. Grosicki eşi ile birlikte sadece tatil amaçlı İstanbul'da bulunduğunu belirtti.

Yayıncı kuruluş beIN Sports Beşiktaş'ın, West Bromwich'in Polonyalı kanat oyuncusu Kamil Grosicki  ile prensipte anlaştığını ve tecrübeli futbolcunun şu an İstanbul'da olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili resmi açıklama, oyuncunun kendisinden geldi.

Ayrıca Orta Çizgi adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları böyle bir transferin gündemlerinde olmadığını açıkladı.

32 yaşındaki futbolcu geçen sezon Championship'te 42 maça çıktı ve 8 gol, 7 asistlik performansa imza attı. Grosicki kariyerinde Legia Varşova, Pogon, Sion, Jagiellonia, Sivasspor, Rennes, Hull City ve West Brom formalarını giydi.

Kamil Grosicki, 73 kez milli takım formasını terletti.

Kaynak: Fanatik

http://www.ankaramasasi.com/haber/58599/grosicki-transfer-iddiasina-sosyal-medyadan-cevap-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.