Turgut Altınok: Bu vatandaşımızın hakkı

Keçiören'de yapılması planlanan kentsel dönüşüm raporunun ABB Meclisi'nden geçmesinin ardından Turgut Altınok "Vatandaşımızın %99’u artık binasının yenilenmesini ve depreme dayanıklı binalarda yaşamak istiyor. Bu da vatandaşımızın hakkı." paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
11 Şubat 2021, Perşembe - 20:07
Turgut Altınok: Bu vatandaşımızın hakkı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülen Keçiören'de Çiçekli, İncirli, Kalaba, Karargahtepe, Basınevleri, Emrah, 19 Mayıs ve Tepebaşı mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm raporu kabul edildi.

Görüşmelerde yapılan oylamada Ak Parti ve MHP'li üyeler 'evet', CHP ve İYİ Partili üyeler 'hayır oyu kullandı. Rapor oy çokluğuyla Meclis'ten geçti.

"Depreme dayanıklı binalarda yaşamak istiyor"

Raporun Meclis'ten geçmesini değerlendiren Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiörenlilerin kentsel dönüşümü beklediğini belirterek " Engel değil destek olmak lazım. Bu mahallelerimiz heyecanla bu kentsel dönüşüm haberini bekliyor. Hangi partiye oy verirse versin vatandaşımızın %99’u artık binasının yenilenmesini ve depreme dayanıklı binalarda yaşamak istiyor. Bu da vatandaşlarımızın en doğal hakkıdır." ifadelerini kullandı.

" Küçük hesaplar peşinde olmadık, olmayacağız"

Kentsel dönüşüme destek olma çağrısında bulunan Altınok " Bunun önünde kimse engel olmamalı, destek verilmeli. Bizim hizmet anlayışımızda köstek değil hizmet vardır, kucaklamak vardır. Küçük hesaplar peşinde olmadık, olmayacağız. Hizmetkâr olduk, hizmetkârlığa devam edeceğiz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/586579/turgut-altinok-bu-vatandasimizin-hakki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.