İzmir'de hortum faciası

İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşanan hortumda 16 kişi yaralandı, maddi zarar meydana geldi.
Ankara Masası
|
11 Şubat 2021, Perşembe - 23:05
İzmir'de hortum faciası

İzmir'in Çeşme ve Alaçatı ilçelerinde çıkan hortum çevredeki ağaç ve arabalara zarar verirken, aydınlatma direklerinin ve bir inşaat vincinin devrilmesine neden oldu. Afette 16 kişi yaralandı.

"Ekiplerimiz olay yerinde, gereken çalışmaları yapıyor"

Konuyla ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Paylaşımda, "Çeşme Alaçatı Port bölgesinin inşaat alanında, aşırı yağış ve fırtınayla birlikte meydana gelen hortumda, konteyner ve vinç direği devrildi, bazı evlerin çatıları ise uçtu. Yaralı vatandaşlarımız var. Ekiplerimiz olay yerinde, gereken çalışmaları yapıyor" denildi.

Yoğun dolu yağışı

İzmir'in Urla ilçesinde ise akşam saatlerinde dolu yağışı etkili oldu. Dolu yağışı nedeniyle su birikintileri oluştu.

"16 Yaralı hastaneye kaldırıldı"

İçişleri Bakan Yardımcısı Çatak sosyal medya hesabından İzmir’in Çeşme ilçesinde meydana gelen hortum ilgili paylaşımda bulundu. Çatak, yaptığı paylaşımda “İzmir/Çeşme-Alaçatı’da hortum ve aşırı rüzgardan 9’u bir inşaat alanındaki işçi barakalarının üzerine vinç devrilmesi sonucu yaralananlar olmak toplam 16 yaralı hastaneye intikal etmiştir. AFAD ve ilgili kurumlar çalışmalarını sürdürüyor. Durum stabil. Geçmiş olsun İzmir” ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/586650/izmirde-hortum-faciasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.