İsmail Hacıoğlu’na eski eşinden olay sözler!

Ünlü Oyuncu İsmail Hacıoğlu, Duygu Kumarki ile biten evliliğine sebep olarak gösterilen oyuncu Merve Çağıran ile aşk yaşadığını ilan etti. Hacıoğlu’nun eski eşi Duygu Kumarki sosyal medya hesabından gündemi sarsan paylaşımlar yaptı.
Zeliha Demirci
|
10 Ağustos 2020, Pazartesi - 09:51
İsmail Hacıoğlu’na eski eşinden olay sözler!

İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki 4 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ay noktalamıştı. Yemin adında kızları olan çiftin ayrılığı büyük ses getirdi. 

Ünlü oyuncu Hacıoğlu’nun, Çocuk dizisinde partneri olan Merve Çağıran ile aşk yaşadığı ve bu yüzden evliliğini bitirdiği iddia edilmişti.

Hacıoğlu, dün akşam sosyal medyada aşk iddialarını doğrular nitelikte bir fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncu, meslektaşı Merve Çağıran ile olan fotoğrafını “10 üzerinden 12 siyah beyaz” notuyla paylaştı.

İsmail Hacıoğlu’nun paylaşımına ilk tepki eski eşi Duygu Kumarki’den geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tepkisini gösteren Kumarki, “Benim tarzım değil bulunduğun seviyeden aşağıya bakamıyorum, arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş.” sözleriyle gündeme oturdu.

Kumarki mahkeme kararıyla eski eşinin soyadını kullanmaya devam edeceğini bunu da kızları Yemin için yaptığını açıkladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/58758/ismail-haciogluna-eski-esinden-olay-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.