Ankara Mamak'ta silahlı saldırı: 1 ölü

Ankara'nın Mamak ilçesinde akrabalarının silahlı saldırısına uğrayan şahıs yaralandı. Saldırı sırasında kasığına kurşun isabet eden bir kişi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
IHA-20210212AW241309
|
12 Şubat 2021, Cuma - 12:16
Ankara Mamak'ta silahlı saldırı: 1 ölü

Olay, Mamak ilçesine bağlı Yeşilbayır Mahallesi 1898. Sokak’ta 5 Şubat sabahı 07.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre,  Soner K. ve Ahmet K, alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet olan akrabaları Muhittin Kalaycı'nın evinin önüne geldi. Motosikletli ikili Kalaycı'ya evinden çıktığı sırada ateş etmeye başladı.

Muhittin Kalaycı dizinden yaralanırken, kurşunlardan biri işe gitmek için kaldırımda arkadaşını bekleyen İbrahim Daçcı’nın kasığına isabet etti. Hastaneye kaldırılan İbrahim Daşcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan Kalaycı ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yapılan çalışmaların ardından Soner K. ve Ahmet K.’yı yakaladı. Çıkarıldıkları mahkemede suçlarını kabul eden zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/587734/ankara-mamakta-silahli-saldiri-1-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.