Altındağ'ın yüzme havuzlarında geri sayım

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Feridun Çelik ve Battalgazi mahallelerine kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzlarının inşasında sona gelindi.
Ankara Masası
|
14 Şubat 2021, Pazar - 09:51
Altındağ'ın yüzme havuzlarında geri sayım

Altındağ ilçesinde Feridun Çelik ve Battalgazi mahallelerine kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzları için geri sayım başladı. Havuzların açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

"Çok hızlı bir biçimde çalışıyoruz"

Altındağ'ın yüzme şampiyonlarını yetiştirmek için yapılan yüzme havuzlarını bir an önce hizmete açacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, "Havuzlarımızı bir an önce tamamlamak için çok hızlı bir biçimde çalışıyoruz. Çalışmaları çok yakında tamamlayacak ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katılımlarıyla hizmete açacağız." dedi.

"Altındağ'a zirveye taşıyacağız"

Balcı ayrıca, "Yüzme havuzları Altındağ'a güneş gibi doğacak. Altındağ'da sporu atağa kaldıracak, Altındağ'da spor yatırımlarını hayata geçirecek ve yeni şampiyonları Altındağ'dan yetiştireceğiz. Bu hayalimizi gerçek yapmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Altındağ'ı her alanda olduğu gibi, spor alanında da zirveye taşıyacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/591877/altindagin-yuzme-havuzlarinda-geri-sayim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.