Mansur Yavaş'tan çifte jest

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 102 Başkentli çiçekçi esnafından alınan 10 bin 200 adet gülü, sağlık çalışanlarına hediye etti.
Ankara Masası
|
14 Şubat 2021, Pazar - 13:39
Mansur Yavaş'tan çifte jest

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çiçekçi esnafına destek olmak istediklerini belirterek "Sevgi dayanışmayla güzel. Pandemide zor günler geçiren çiçekçi esnafımızdan çiçek satın alıp kahraman sağlık çalışanlarımıza hediye edeceğiz" dedi.

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle vatandaşlara seslenerek toplumsal dayanışma çağrısında bulunan  Yavaş, "Semtinizdeki çiçekçilerden ve hediyelik eşya satan esnafımızdan sipariş vererek sevgiyi çoğaltabilirsiniz" sözleriyle "forms.ankara.bel.tr/cicekiler.html" adresinden sipariş verebileceklerini söyledi.

Sağlık çalışanlarına gül sürprizi

Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi tarafından 102 Başkentli çiçekçi esnafından alınan 10 bin 200 adet gül,  sağlık kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanlarına dağıtıldı.  Büyükşehir Belediyesi ANFA ekipleri; 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Ankara Şehir, Dışkap SSK, Keçiören Araştırma, Ankara, Hacettepe ve Gazi Üniversitesi Hastanesi ile Polatlı, Kazan, Kızılcahamam, Beypazarı, Güdül, Ayaş, Haymana, Şereflikoçhisar, Evren, Çubuk, Kalecik, Akyurt ilçe hastanelerinin  girişlerinde sağlık çalışanları başta olmak üzere hasta ve hasta yakınlarına kırmızı güller hediye etti.

AŞTİ'de 14 Şubat hatırası

Ankara Büyükşehir Belediyesi bir diğer 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi de Başkent'te veda ve kavuşma noktası olan Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) seyahat eden yolculara yaptı. Her yaştan vatandaşın hatıra fotoğrafı çektirebilmesi için AŞTİ'de bir platform kuruldu.

Sevgililer Günü'ne özel hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen her yaştan çiftler kadar aileler de platforma yoğun ilgi gösterdi. Platform üzerine yerleştirilen kalpli görselin önündeki ahşap banka oturarak hatıra fotoğrafı çektiren çiftler, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/592869/mansur-yavastan-cifte-jest
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.