İYİ Partili Ofluoğlu'ndan Gara soruları

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu, Gara'da 13 şehit verilmesiyle ilgili olarak "13 kişi arasında asker, polis ve mit ajanı var mıdır? Eğer öyle ise şehitlerin kaçırılmaları, çözüm süreci ihaneti döneminde mi olmuştur?" diye sordu.
Ankara Masası
|
15 Şubat 2021, Pazartesi - 09:58
İYİ Partili Ofluoğlu'ndan Gara soruları

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyi Gara bölgesindeki teröristlere ait hedeflere yönelik gerçekleştirdiği Pençe Kartal-2 Harekatı, PKK'nın alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Harekatın tamamlanması ardından açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  "Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde faaliyetlerimiz devam ederken, yoğun çatışmaları müteakip kontrol altına alınan mağarada yapılan aramalarda alıkonulan 13 vatandaşımızın naaşlarına ulaşılmıştır." dedi. 

Türkiye gelen acı haberle yasa boğulurken, İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu çözüm sürecini gündeme getirdi. İYİ Partili Başkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Gara bölgesinde şehit olan 13 kişi arasında asker, polis ve mit ajanı var mıdır? Eğer öyle ise şehitlerin kaçırılmaları, çözüm süreci ihaneti döneminde mi olmuştur? Doğru ise, Türk Milletine bunu açıkça açıklamayanlar, bu unutulur mu sanıyorsunuz?" ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/594574/iyi-partili-ofluoglundan-gara-sorulari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.