İntihara kalkışan genci iş arkadaşları ipten aldı

Burdur'da kendisini piknik alanına bırakmasını isteği arkadaşlarından kısa bir süre sonra helallik isteyen genç taksici, hem arkadaşlarını hem polisi alarma geçirdi. Taksicinin arkadaşlarını arayıp helallik istemesi üzerine, polisi arayıp hızla arkadaşlarını bıraktıkları yere dönen meslektaşları taksici arkadaşlarını ipten aldılar.
Zeliha Demirci
|
15 Şubat 2021, Pazartesi - 10:23
İntihara kalkışan genci iş arkadaşları ipten aldı

Olay, Burdur merkez 'Al Yazmalım' piknik alanında dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre merkezde taksicilik yapan 24 yaşındaki Çetin K. akşam iki meslektaşına "kafa dinlemek için beni piknik alanına bırakır mısın?" dedi.

Çetin K.'yı istediği yere bırakıldıktan bir süre sonra arkadaşlarını arayıp helallik isteyince Emircan Ay ve Metin Yalvaç isimli taksiciler hemen polisi arayıp piknik alanına geri döndüler. 

Taksiciler, çam ağacında çeki halatına asılı vaziyette olan Çetin K.'yı ipten indirdiler. Ardından genç taksiciye 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale  yapıldı.

Polisin yardımıyla 112 ekipleri yarı baygın şahsı gece karanlığında elleriyle ambulansa kadar taşıdılar. Olay sonrasında genç taksici Burdur Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/594630/intihara-kalkisan-genci-is-arkadaslari-ipten-aldi

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.