Doğa harikası Karagöl’e ziyaretçilerden yoğun ilgi

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bulunan Karagöl Tabiat Parkı, koronavirüs salgınının ardından başlayan normalleşme süreciyle ziyaretçi akınına uğruyor.
Büşra Bayrak
|
10 Ağustos 2020, Pazartesi - 16:34
Doğa harikası Karagöl’e ziyaretçilerden yoğun ilgi

Beypazarı’nda yer alan Karagöl Tabiat Parkı eşsiz doğası ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Mülkiyeti Beypazarı Belediyesi’ne ait olan Karagöl Tabiat Parkı, şehir hayatının stresini geride bırakmak ve doğanın güzelliklerini yerinde görmek isteyen ziyaretçilerin ilk tercihi oluyor. Normalleşme süreciyle birlikte doğa harikası bölge Ankaralıların gözde alanlarından biri haline geldi.

Yılın her döneminde ayrı güzelliğe bürünen Karagöl Tabiat Parkı’nda, piknik, doğa yürüyüşü, fotoğrafçılık, çadır ve karavan kampçılığı gibi aktivitelerin yanı sıra ziyaretçiler bölgede bulunan bungalov evlerde konaklamak için sıraya giriyor.  

Doğa severlerin gözdesi

Beypazarı’nı tarihi ve kültürel özelliklerinin dışında doğal güzellikleriyle de ziyaretçilerin beğenisine sunduklarını belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "İlçemize gelen ziyaretçilerimizin daha kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Beypazarı’nın eşsiz doğasını turizm rotaları arasına dahil ederek gelen misafirlerimizin memnuniyetini kazanmak ve ilçemizin kalkınmasını sağlamak istiyoruz. Bu anlamda Karagöl’ün doğal güzellikleri ile ziyaretçilerimizin beğenisini kazanmış durumdayız. Yaptığımız çalışmalarla birlikte ilçemiz tarihi ve kültürüyle olduğu gibi doğasıyla da bir cazibe merkezi haline geldi" diye konuştu.  


http://www.ankaramasasi.com/haber/59491/doga-harikasi-karagole-ziyaretcilerden-yogun-ilgi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.