Fatih Ünal: İlçe belediyelerinin hizmetleri engelleniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, "İlçe belediyelerinin yapacağı hizmetler, sırf siyasi görüşlerle, konunun önerge olarak verildiği bahane edilerek engellenmektedir." dedi.
Ankara Masası
|
15 Şubat 2021, Pazartesi - 13:45
Fatih Ünal: İlçe belediyelerinin hizmetleri engelleniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni hedef aldı. 

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ilçedeki kentsel dönüşümle ilgili sözlerinin haberleştirildiği gazete küpürlerine yer veren Ünal, "CHP ve İYİ Parti meclis grupları Ankara'ya yapılacak hizmetleri engelliyorlar. CHP'li Mansur Yavaş, AK Parti ve MHP'li belediye meclis gruplarınca hizmetlerinin engellendiğini ifade ederek her defasında mağdur olduğunu ifade ediyor. " dedi.

"Hizmetler engelleniyor"

Gerçeğin bundan çok farklı olduğunu belirterek, ilçe belediyelerinin yapacağı hizmetlerin siyasi görüşlerle, konunun önerge olarak verilmesi bahane edilerek engellendiğini savunan Ünal, "Önerge olarak da olsa verilen bir konu, mutlaka Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesine resmî olarak verilmektedir." ifadesini kullandı.

"Ankaralılar yapılanın farkında"

Ünal şöyle devam etti:  Mansur Yavaş'ın, Keçiören'in kentsel dönüşümüne yönelik önemli konuları veto ederek durdurmaya çalışması ise trajikomiktir. Sudan sebeplerle Ankara'nın dönüşümünün tek çaresi olan kentsel dönüşüm gibi bir konu reddedilebilir, veto edilebilir mi. Ankaralılar yapılanın farkında...  

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından veto edilen ve ABB meclisinde yeniden görüşülen Keçiören’deki 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin AK Parti ve MHP gruplarının oylarıyla kabul edildiğini duyurmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/595259/fatih-unal-ilce-belediyelerinin-hizmetleri-engelleniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.