İkranur'u öldüren 14 yaşındaki amcasının ifadesi ortaya çıktı

Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra cesedi derede bulunan 7 yaşındaki İkranur'u öldüren 14 yaşındaki amcasının ifadesi ortaya çıktı.
Ankara Masası
|
15 Şubat 2021, Pazartesi - 18:34
İkranur'u öldüren 14 yaşındaki amcasının ifadesi ortaya çıktı

Giresun'un Bulancak ilçesinde 27 Haziran'da kaybolduktan 3 gün sonra cansız bedeni dere kenarında bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı.

Yürütülen soruşturma kapsamında İkranur'un dedesi, amcası ve halasının  da aralarında bulunduğu, 7 kişi gözaltına alındı.

"Ağzını kapattım nefes alamadı"

Gözaltında çapraz sorguya alınan 14 yaşındaki öz amcası S.T ise cinayeti itiraf etti.

S.T, ifadesinde olay günü harman alanında İkranur'un yaramazlık yaptığını iddia ederek, "Harman alanındaydık. İkranur biraz şımarık kızdı. Olay günü sağımı solumu çekiştirdi, koluma vurdu. Ben de ona vurdum, tokat attım yere düştü. Bu sırada ağlamaya ve bağırmaya başladı. Kimse duymasın diye susturmak için ağzını kapattım. Nefessiz kalınca öldü. Ben de ablama haber verdim. Ablamla birlikte harmanlık alandan İkranur'un cansız bedenini taşıyıp dereye attık" dedi.

 S.T. 'Kasten öldürme', ablası Ayşe Tirsi ise 'Delilleri karartma suçuna yardım' suçlamasıyla tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/596344/ikranuru-olduren-14-yasindaki-amcasinin-ifadesi-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.