Pursaklar Belediyesi'nden kar mesaisi

Pursaklar'da, ulaşımın aksamaması için Pursaklar Belediyesi, gece gündüz demeden çalışma yapıyor.
Büşra Bayrak
|
16 Şubat 2021, Salı - 12:24
Pursaklar Belediyesi'nden kar mesaisi

Ankara’da akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışında Pursaklar Belediyesi, yolların kapanmaması ve buzlanmaya karşı kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla yolları güvenli hale getiriyor.

Cadde ve sokaklarda vatandaşların rahat hareket etmeleri ve kardan olumsuz etkilenmemeleri için ilçede canla başla çalışmalara devam ediliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü koordineli olarak yürüttükleri çalışmalarla yaşanabilecek olumsuzluklara karşı anında müdahale ediyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe genelindeki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaları bizzat kendisi yönetiyor.

''Sorunları en kısa sürede çözüyoruz''

Kar yağışı öncesinde belediye olarak gerekli hazırlık ve tedbirleri tamamladıklarını belirten Ertuğrul Çetin,"Rahmet ve Bereket olan kar yağışı ilçemizde etkisini göstermeye başladı. Etkili olan kar yağışı nedeniyle hemşehrilerimizin ulaşımını olumsuz yönde etkilenmemesi için ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri şantiyemizde kurduğumuz koordinasyon merkezimizde taleplere cevap veriyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerine de anında cevap vererek sorunları en kısa sürede çözüyoruz. Ayrıca kar yağışına bağlı olarak yiyecek ve su sorunu yaşamamaları için sokak hayvanlarına da mama desteğimizi sürdürüyoruz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/596956/pursaklar-belediyesinden-kar-mesaisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.