Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Terbiyesiz herif

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Utanmadan 13 şehidin sorumlusu Erdoğan'dır diyor. Terbiyesiz herif." dedi.
Ankara Masası
|
17 Şubat 2021, Çarşamba - 13:50
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Terbiyesiz herif

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun  "13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır" sözlerine çok sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Utanmadan 13 şehidin sorumlusu Erdoğan'dır diyor. Terbiyesiz herif." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasındaki o bölüm şöyle:

Bu şehitlerimizin yakından takip eden bizlere "Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır" nasıl diyorsun. Terbiyesiz herif. Seni bilgilendirsinler diye sana Milli Savunma Bakanımı gönderiyorum, sana İçişleri Bakanımı gönderiyorum. Sen bunlara layık değilsin. Utanmadan, sıkılmadan Cumhurbaşkanına fatura kesmeye kalkıyorsun. Senin bu yaklaşımlarınla bu ülkede terörizm ile mücadeleyi durdurmayacağız. Teröristlerle el ele kol kola Ankara'dan İstanbul'a yürüyebilirsin. Ama biz teröristlere karşı Gara'da Cudi'de Tendürek'te mücadelemizi sürdüreceğiz. Sen de tribünlerden seyret. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/599015/cumhurbaskani-erdogandan-kilicdarogluna-terbiyesiz-herif
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.