Hakan Han Özcan: Ankara’da yeni bir rekor kırdık

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Partimize son 5 ayda kazandırdığımız 103 bin yeni üyemizle Ankara’da yeni bir rekor kırdık. Yeni bir başarı hikayesi yazdık." dedi.
Ankara Masası
|
17 Şubat 2021, Çarşamba - 14:04
Hakan Han Özcan: Ankara’da yeni bir rekor kırdık

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. AK Parti'ye son 5 ayda 103 bin yeni üye kazandırarak yeni bir rekor kırdıklarını ifade eden Özcan, "Yeni bir başarı hikayesi yazdık." dedi.

Pandemi dönemindeki çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür eden Özcan, "Milletine hizmetkar olma sevdasıyla bizlere öncülük eden, rehberlik bilgelik eden Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Davası hak olanın yardımcısı haktır. Hak olan davada da zafer muhakkaktır.' düsturuyla durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam etme sözünü de bir kez daha Ankara İl Başkanlığı olarak hep beraber Sayın Cumhurbaşkanımıza veriyorum." şeklinde konuştu. 

Özcan şu şekilde devam etti: 

"Bu davanın dalga dalga iyilikle taçlanmasında, gönüllerin buluşmasında, 'Yaparsa AK Parti yapar' diyen milletimizin yine tek umut olma noktasında, önümüzdeki süreçte de üzerimize düşen görevlerin farkındayız.

"2023, 2053, 2071 hedeflerine canla başla hazırlanıyoruz"

19 yıllık başarı ve istikrar hikayesinin ana faktörü olan milletimize borcumuzun bir gereği olarak yine onlardan aldığımız destekle, mücadele azmiyle, yerli ve milli projelere sevdalı, mazlum ve mağdurların hamisi olarak 2023, 2053, 2071 hedeflerine canla başla hazırlanıyoruz.

"Bizim sevdamız Ankara"

Bizleri Sayın Cumhurbaşkanımız öz evlatlarından ayrı tutmadığını söyledi. Bizler de sağına soluna bakmadan, ben varım diyerek, milleti ve ümmeti için daha iyisi daha güzeline ulaşma gayesi taşıyan gençlerimiz, kılık kıyafet prangasını kırarak siyasette önünü açtığınız kadınlarımız, tevazu ehli milletine yakışan hizmeti yapma gayesi ile gönüllere girmek için çalışan her bir yol arkadaşımızla, Kurtuluş Şavaşı'na merkez olmuş, 15 Temmuz’a yiğitçe namluların karşısına dikilmiş Gazi Ankaramız için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim sevdamız Ankara. Bizim sevdamız çok büyük. Bizim Ankara sevdamız ömürlük.


http://www.ankaramasasi.com/haber/599192/hakan-han-ozcan-ankarada-yeni-bir-rekor-kirdik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.