AK Parti Genel Sekreteri Şahin'den ABB'ye kar tepkisi

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara'daki kar yağışının CHP'li belediye yönetiminde felakete dönüştüğünü söyledi. Şahin, "CHP demek becerisizlik demektir, Mansur Yavaş demek becerisizlik demektir." dedi.
Ankara Masası
|
17 Şubat 2021, Çarşamba - 15:25
AK Parti Genel Sekreteri Şahin'den ABB'ye kar tepkisi

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Ankara'da son dönemdeki etkili olan kar yağışına değinen Şahin, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin en temel hizmetleri bile veremediğini ifade etti, 2024 yılındaki seçimlerde gereken cevabı alacaklarını söyledi. 

Beklenen kar yağışına karşı gerekli uyarıların meteoroloji tarafından yapıldığını belirten Şahin, "Kar nimettir, kar berekettir ama Cumhuriyet Halk Partili belediye yönetiminde kar iki yıldır Ankara’da bir felakete dönüştü. Normalde güzel güneşli günlerde arz-ı endam eden, ortalıkta dolaşan kar küreme araçları, karın yağması ile birlikte ortalıktan kayboldu, adeta sırra kadem bastı. En basit, en temel hizmeti vermekte dahi Ankara’yı ihmal eden belediyecilik anlayışı söz konusu." dedi. 

"Araçlar çalışmadı tuzlama çalışması yapılmadı"

Bugünlerde ilçe belediyelerinin elinden geldiğini yaptığını savunan Şahin, "Fakat CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin becerisizliklerinin faturasını hep birlikte ödüyoruz. Kar küreme araçları çalışmadı, tuzlama çalışmaları yapılmadı, şehir merkezinde ana arterlerde kazlar meydana geldi." diye ekledi.

"Mansur Yavaş demek becerisizlik demektir"

Ankaralı vatandaşların Çankaya'dan Kızılay'a  2-3 saatte zor ulaştığını,  5-6 km mesafenin saatler sürdüğünü kaydeden Şahin, "Bu becerisizliği, bu iş bilmezliği Ankara’lı hemşerilerimize sizler aracılığıyla şikayet ediyorum. Bu günler gösterdi ki CHP demek becerisizlik demektir, Mansur Yavaş demek becerisizlik demektir." şeklinde konuştu.

Gelecek dönemdeki seçimlere değinen Şahin, önce 2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde daha sonra da 2024 yılındaki seçimlerde gereken cevabı vereceklerini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/599397/ak-parti-genel-sekreteri-sahinden-abbye-kar-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.