Bülent Gündoğan'dan Turgut Altınok'a kar resti

CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan sosyal medyadan paylaştığı video ile Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un söylemlerinin gerçeği yansıtmadığının mesajını verdi.
Ankara Masası
|
17 Şubat 2021, Çarşamba - 16:45
Bülent Gündoğan'dan Turgut Altınok'a kar resti

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, 2021 yılının ilk meclis toplantısında ilçe belediye başkanlarına yönelik "Büyükşehir'in işlerine karışmayın. Yoksa sizi şikayet ederim." çıkışını yeniden gündeme taşıdı. 

"Hizmette senlik benlik yok"

Başkan Altınok, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Büyükşehirin “Benim işime karışmayın, açmayın.” demesine rağmen birçok caddeyi de biz açtık. İnsanımızın hayatı, canı her şeyden önemli. Hizmette senlik benlik yok, el ele vermeliyiz. Bu hizmete destek olana da teşekkür etmek lazım." dedi.

"Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır"

Altınok'un bu açıklamasına yanıt CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan'dan geldi. CHP'li Başkan, Twitter adresinden paylaştığı video ile Altınok'un söylemlerinin gerçeği yansıtmadığının mesajını verdi. Gündoğan, "Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır." dedi.

Gündoğan'ın paylaştığı videoda İncirli ve Osmangazi ilçelerinde yaşandığı belirtilen trafik kazaları yer alıyor. Ufuktepe'de vatandaşların buz tutan yolu kendi imkanları ile açtığı aktarılıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/599536/bulent-gundogandan-turgut-altinoka-kar-resti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.