Bahçeli'den CHP ve İYİ Parti'ye Gara tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP, HDP, İP ve diğer marjinal partiler Gara’da Türkiye’nin karşısında pozisyon almış, PKK’nın safına girmişlerdir. Sabun köpüğü nasıl eriyorsa, bu partiler millet vicdanında o nispette erimiştir." açıklamasında bulundu.
Ankara Masası
|
18 Şubat 2021, Perşembe - 15:44
Bahçeli'den CHP ve İYİ Parti'ye Gara tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

" Gara katliamını devletin üstüne yıkma oyunu maalesef malum siyasi partilerin temel propagandası haline gelmiştir." diyen Bahçeli, "Terörle mücadeleyi gölgelemek, bu alandaki muvaffakiyeti örselemek isteyen zillet ittifakı ağız birliği halinde ve hiç utanmadan konuşmaktadır." ifadelerini kullandı. 

Bahçeli, " CHP Genel Başkanı’nın, Sayın Cumhurbaşkanımızı sorumlu gösterme çabası, İP Başkanı’nın Gara faciasında siyaset parmağı araması, üstelik her iki partinin HDP’ye en küçük eleştiri dahi yapamaması utanç verici bir çirkinlik, PKK’nın yedek kulübesi olduklarının delilidir." dedi. 

MHP lideri, CHP, HDP, İP ve diğer marjinal partiler Gara’da Türkiye’nin karşısında pozisyon almış, PKK’nın safına girmişlerdir. Sabun köpüğü nasıl eriyorsa,bu partiler millet vicdanında o nispette erimiştir. Çakma devrimciler,çıkarcı yazarlar,yeteneksiz aydınlar yüzsüzce devleti suçlamışlardır " açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/602176/bahceliden-chp-ve-iyi-partiye-gara-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.