Gölbaşı Belediyesi karla mücadelede başarılı oldu

Gölbaşı Belediyesi karla mücadele kapsamında bin 500 ton tuz kullandı.
Zeliha Demirci
|
18 Şubat 2021, Perşembe - 17:29
Gölbaşı Belediyesi karla mücadelede başarılı oldu

Başkent’te uzun zamandır beklenen kar yağışı şehre ulaşınca birçok noktada trafikte aksamalar ortaya çıkmıştı. Sorunların yaşanmaması ve kazaların önüne geçilmesi adına karla mücadeleyi etkin sürdüren Gölbaşı Belediyesi, bu kapsamda bin 500 ton tuz kullandı.

Ankara’yı etkisi altına alan kar yağışı sonrası gece gündüz çalıştıklarını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı’nda 10 adet karla mücadele aracımızla, 60 personelimizle 3 vardiya şeklinde 24 saat mücadelemizi sürdürerek bin 500 ton tuz kullandık. Ekiplerimiz yoğun çalışmasını sürdürüyor. Gölbaşımızın her sokağında çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin, kar küreme çalışması yaparak ana arterler başta olmak üzere ilçenin tüm yollarını temizlediğini aktaran Başkan Şimşek, “Ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışarak vatandaşlarımızın sorunsuz bir kış geçirmesini sağlıyor. Bundan sonraki süreç için de teyakkuz halindeyiz.” şeklinde konuştu.

Vatandaşların güvenliği açısından kaldırımları da temizleyen Gölbaşı Belediyesi ekipleri, kar nedeniyle oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçiyor. Belediye ayrıca vatandaşlardan gelen ihbarlara da anında müdahale ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/603182/golbasi-belediyesi-karla-mucadelede-basarili-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.