Ankaragücü'nden Yaşar Tolga Bozkurt'a son görev

Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ankaragücü kulüp avukatı Yaşar Tolga Bozkurt son yolculuğuna uğurlandı.
Büşra Bayrak
|
18 Şubat 2021, Perşembe - 17:22
Ankaragücü'nden Yaşar Tolga Bozkurt'a son görev

Ankara'da evinin önünde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ankaragücü kulüp avukatı Yaşar Tolga Bozkurt için  Beştepe tesislerinde cenaze töreni düzenlendi. Bozkurt'un tabutuna takımın bayrağı örtülürken tören alanına "Seni unutmayacağız" pankartı asıldı. 

Törene Bozkurt'un yakınlarının yanı sıra MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personelleri katıldı.

Törende konuşan Fatih Mert, “Hepimiz için çok üzücü bir gün. Canımız, kardeşimiz Tolga dün elim bir kazayla maalesef aramızdan ayrıldı. Dünden beri hepimiz şoktayız; tüm kulüp çalışanlarımız, arkadaşlarımız, futbolcularımız… Eşine, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Burası sizin bir eviniz, oğlunuz burada gerçekten iyi hizmetler verdi. Hepimizin sevdiği, saydığı, değer verdiği, yıllardır beraber çalıştığı bir kardeşimizdi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kendisini unutmayacağız. Tolga’nın her zaman için Ankaragücü’nde bir yeri var. Bu camia onu unutmayacak. Camiamızın başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Yaşar Tolga Bozkurt'un cansız bedeni tesiste kılınan cenaze namazı ardından Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/603212/ankaragucunden-yasar-tolga-bozkurta-son-gorev
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.