Çankaya Belediyesinden esnafa destek

Çankaya Belediyesi ilçede bulunan esnafa maske, dezenfektan, kolonya yardımında bulundu. Esnaf Başkan Alper Taşdelen'e yardımlar için teşekkür etti.
Ankara Masası
|
18 Şubat 2021, Perşembe - 19:53
Çankaya Belediyesinden esnafa destek

Çankaya Belediyesi koronavirüsle mücadelede büyük öneme sahip maskeleri kendi bünyesinde üreterek vatandaşa ve esnafa dağıtmaya devam ediyor. Çankayalılara şu ana kadar 2 milyon maske dağıtıldığı belirtildi.

Belediye ekipleri maskenin yanı sıra esnafa dezenfektan ve kolonya da ulaştırdı. 

"Çankayalı olmaktan gurur duyuyorum"

Yardımlardan memnun olan esnaf "Bu pandemi şartlarında biraz zor durumlardan geçiyoruz. bu yüzden Çankaya Belediyesinin yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada hizmetlerinin devam etmesini diliyoruz. Sundukları hizmetlerden dolayı, gerek dezenfektan olsun, gerek maske olsun, gerek kolonya yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Diğer bir esnafta Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e teşekkür ederken "Çankayalı olmaktan gurur duyuyorum. Çankaya güzel bir semt ve güzel bir belediyemiz var. Belediyenin hizmetlerinden dolayı da Sayın Alper başkanımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çankaya Evleri'nde üretim

Çankaya Belediyesinin oluşturduğu Çankaya Evleri kurslarında eğitmen olarak görev yapan 15 kişiden oluşan ekip, Beysukent Çankaya Evi’ne kurulan üretim bandında günlük 4 bin 500 adet maske üretiyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/603405/cankaya-belediyesinden-esnafa-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.