Çıplak vatandaştan polise teşekkür öpücüğü

Denizli’de önceki gece aldığı aşırı alkolün etkisiyle çırılçıplak soyunup kent merkezinde koşuşturan vatandaş, kendisine iyi davrandıkları için polise teşekkür etti. Montunu çıkarıp üzerini örten polisi yanağından öpen vatandaş, ekiple birlikte özçekim yapmayı da ihmal etmedi.
IHA-20210219AW247453
|
19 Şubat 2021, Cuma - 09:29
Çıplak vatandaştan polise teşekkür öpücüğü

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde önceki gece yaşanan olayda, parası olmadığı gerekçesiyle ölen kardeşinin cenazesine gidemediğini öne süren Tayfun Dilbe, aldığı aşırı alkolün de etkisiyle çırılçıplak soyunarak Çınar Meydanı’nda dolaşmaya başladı. Şehrin simgesi ‘Horoz’ heykelinin etrafında kontrolsüz bir şekilde koşuşturan Dilbe’ye, bölgede sabit görev yapan polis ekibi müdahale etti. Ekipte bulunan bir polis memuru sırtındaki montu çıkararak Dilbe'nin üzerine örttü. Karakola götürülen Dilbe, ihtiyaçları giderildikten sonra adresine kadar bırakıldı. 

Aşırı alkolün etkisiyle yaşanan olayın 1 gün sonrasında, yine Çınar Meydanı’na gelen Tayfun Dilbe, önceki gece kendisine yardımcı olan polis ekiplerine teşekkür etti. Montunu çıkarıp üzerini örten polisi yanağından öpen Dilbe, ekiple birlikte özçekim yapmayı da ihmal etmedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/603711/ciplak-vatandastan-polise-tesekkur-opucugu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.