Başkan Çetin: “Sizin için çalışmaya devam ediyoruz. Tek isteğimiz evlerinizde kalmanız!”

Ankara Masası
|
21 Nisan 2020, Salı - 14:26
Başkan Çetin: “Sizin için çalışmaya devam ediyoruz. Tek isteğimiz evlerinizde kalmanız!”

Korona virüsle mücadele kapsamında çalışmalarını genişleten Pursaklar Belediyesi, diğer alanlardaki hizmetlerine devam ediyor.

Korona virüse karşı hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, ilçedeki saha çalışmalarını elden bırakmıyor. Belediye ekipleri, korona virüsle mücadele çalışmalarında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalarda dezenfekte çalışmalarına devam ederken, belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor. İlçenin yol, asfalt, bakım onarım ve yenileme gibi birçok hizmeti, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor. Mahallelerde eski asfaltın sökümünün yanı sıra bir yandan da sökülen kaldırımlar yenileniyor. İş makineleri yardımıyla mahallede yoğun bir çalışma başlatan Fen İşleri ekipleri, asfalt kaplama hizmetinin sona ermesiyle birlikte sokakları yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

‘‘ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ’’

Korona virüs önlemlerinin yanı sıra sahadaki çalışmalara da devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar halkının bizlerden beklentileri var. Şartlar ne olursa olsun bizlerde bu beklentileri cevapsız bırakmıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız tarafından ilçemizde herhangi bir aksaklık olmaması için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Asfalt, kaldırım yenileme ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı, kent yaşamının gerektirdiği konfora ulaştırıp, hak ettikleri yaşam kalitesini sağlayacağız” dedi.  

KORONA VİRÜS PURSAKLAR'DA HİZMETLERİ DURDURAMADI

“TEK İSTEĞİMİZ EVLERİNİZDE KALMANIZDIR’’

Gönül belediyeciliği ilkesi, insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Çetin, Pursaklar’ın tüm mahallelerinde değişim ve dönüşümü sürdüreceklerini belirtti. Başkan Çetin ilçe sakinlerine çağrıda bulunarak, “Biz sizin için sokaklarda çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızdan tek isteğimiz evlerinde kalmalarıdır’’ dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/6039/baskan-cetin-sizin-icin-calismaya-devam-ediyoruz-tek-istegimiz-evlerinizde-kalmaniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.