CHP Ankara Amatör Spor Kulüpleriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Amatör Spor Kulüpleri başkanları ile bir araya gelerek amatör spor kulüplerinin yaşadığı sorunlar ve bu sorunların çözümüyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Büşra Bayrak
|
19 Şubat 2021, Cuma - 10:22
CHP Ankara Amatör Spor Kulüpleriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanlığı ev sahipliğinde ve Amatör Spor Kulüpleri başkanları bir araya geldi.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Spor Üst Kurulu Başkanı Kenan Nuhut, İl Spor Kurulu Başkanı Mehmet Önce, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, İl YK üyeleri ile kulüp başkanları katıldı. 

CHP Parti Okulu toplantı salonunda gerçekleşen birliktelikte Ankara’daki amatör spor kulüplerinin yaşadığı sorunlar ve bu sorunların çözümü noktasında atılabilecek adımlar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

"Amatör Spor, Türkiye’nin geleceğe için çok önemli "

 Toplantıyla ilgili CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, “Her spor dalının ilk adımı olan ‘Amatör Spor’, Türkiye’nin geleceğe için çok önemli. Vatanına şampiyonluklar ve madalyalar getirecek her sporcu, amatör kulüplerde en iyi eğitimi almalı, deneyimini üst seviyeye yükseltmelidir. Bu gelişime katkı sağlamak adına Ankara’nın amatör spor kulüpleri ile bir araya geldik. Yaşadıkları sorunlar hakkındaki çözüm önerilerimizi ilettik. Ankara’mız ve spor adına çok verimli bir toplantı olduğuna inanıyorum. İlgi ve alakaları için amatör kulüp başkanlarına ve Ankara Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Sn. Murat Kandazoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/603907/chp-ankara-amator-spor-kulupleriyle-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.