Keçiören Belediyesi Huzurevi'nde ikinci doz aşılar yapıldı

Keçiören Belediyesi Huzurevi'nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında yaşlıların ve huzurevi personelinin ikinci doz aşıları yapıldı.
Büşra Bayrak
|
19 Şubat 2021, Cuma - 17:30
Keçiören Belediyesi Huzurevi'nde ikinci doz aşılar yapıldı

Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren huzurevinde çalışan personel ve burada kalan yaşlılara Covid-19 aşısının ikinci dozu yapıldı.

Keçiören Belediyesi Huzurevi’nde alınan sıkı önlemler sayesinde şimdiye kadar koronavirüs vakası yaşanmazken, sosyal izolasyon tedbirleri Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan yeni bir açıklamaya kadar devam ettirilecek.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok huzurevinde alınan tedbirlere değinerek, "Covid-19 salgın hastalığı başlar başlamaz huzurevimizde sosyal izolasyon tedbirlerimizi ivedilikle aldık ve 14 günlük sabit vardiya sistemine geçtik. Aynı zamanda toplu olarak yemek yeme sistemine son vererek yemekleri odalara servis etme uygulamasını hayata geçirdik. İkinci doz aşıları yapılan yaşlılarımızın pandemiyi sağlıklı bir şekilde atlatmalarını aldığımız tedbirlerle sağlıyoruz." dedi.

"Salgın tedbirlerimize devam edelim"

Aşılama çalışmasının koronavirüsle mücadelede en önemli silah olduğunu vurgulayan Başkan Altınok, salgın tedbirlerinin uygulanmasına devam edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Altınok, "Aşılama çalışmaları başlamış olsa da normal yaşama dönüşün hızlanması için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam etmeliyiz. Risk grubunda olan yaşlılarımızın aşılanmaya başlamış olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Aşı tedarikinde ve yerli aşı üretim çalışmalarında önemli yol kat eden Sağlık Bakanlığımıza ve Bakanımız Fahrettin Koca'ya bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/605683/kecioren-belediyesi-huzurevinde-ikinci-doz-asilar-yapildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.