CHP Sincan İlçe Başkanı Yılmaz: Dostlarımızla hedefe yürüyeceğiz

CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, "Halkın sorunlarını yok sayan siyasal anlayış ilk seçimde son bulacak. İktidara Genel Başkanımızın dediği gibi tüm dostlarımızla hedefe yürüyeceğiz." dedi.
Ankara Masası
|
20 Şubat 2021, Cumartesi - 10:31
CHP Sincan İlçe Başkanı Yılmaz: Dostlarımızla hedefe yürüyeceğiz

CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından ‘Üye Ol Umut Ol’ sloganı ile başlatılan yeni üye kampanyası kapsamında Sincan'da  465 kişi CHP’ye katıldı. 

Yeni üyeler için düzenlenen ve  pandemi nedeniyle açık havada yapılan törene, CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, CHP Ankara Milletvekilleri Levent Gök, Yıldırım Kaya, Nihat Yeşil, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, İl Başkan Yardımcıları, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, CHP Etimesgut İlçe Başkanı Onur Öktem, CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan, İYİ Parti’li ve CHP’li Sincan Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Ömer Yılmaz: Ailemize hoş geldiniz diyorum"

Törende konuşan CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, "Türkiye'mizin ve Sincan’ımızın aydınlık geleceğine omuz verecek yeni yol arkadaşlarımızın katılımını yapıyoruz. Yeni üyelerimizle birlikte CHP iktidarına birlikte yürüyeceğiz. Halkın sorunlarını yok sayan siyasal anlayış ilk seçimde son bulacak. İktidara Genel Başkanımızın dediği gibi tüm dostlarımızla hedefe yürüyeceğiz. Yeni üyelerimize ailemize hoş geldiniz diyorum" dedi. 

Ali Hikmet Akıllı: Bu zor dönemde altı oku takma iradesi gösteren dostlarımızı kutluyorum

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ise "Bugün Ankara genelinde verdiğimiz emeğin semeresini görüyoruz. Sincan İlçe Örgütüne yürekten teşekkür ediyorum. İnsanların terör yaftası ile korkutulduğu, medyanın susturulduğu bu dönemde yakasına altı oku takma iradesi gösteren dostlarımıza hoş geldiniz diyor ve kutluyorum. Bu arkadaşlar kutsal bir göreve harekete ediyorlar. Daha önce Bala ve Pursaklar ilçelerimizde de geniş katılımlı üye programı yaptık, periyodik olarak her ilçemizde gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Oğuz Kaan Salıcı: Bu iktidarın hikayesi bitti

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı da "Bugün partimize katılanlar içinde AK Parti'den katılımlar var. İnsanlar neden iktidarı bırakıp muhalefet partisine gelir? Bunu sorgulamak lazım. Bu iktidarın hikayesi bitti. İktidara gelirken söylemiş olduklarının tam tersine yapar hale geldiler. Huzur, barış, zenginlik vaat ediyorlardı, şimdi hiç biri kalmadı. Vesayeti ortadan kaldıracağız diyorlardı, başka bir partinin vesayeti altına girdiler. AK Parti şu anda MHP’nin vesayeti altında." ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra Oğuz Kağan Salıcı, Sincan İstiklal Mahallesi Muhtarı Selahattin Tola ve Tatlar Mahallesi Muhtarı Sırrı Kaya’ya ilk rozeti taktı. Tören diğer yeni üyelere rozetlerinin takılması ile sona erdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/609804/chp-sincan-ilce-baskani-yilmaz-dostlarimizla-hedefe-yuruyecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.