Keçiören'de 3D sinema keyfi devam ediyor

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sömestire giren çocuklar için gösterime sunulan 3d sinemanın yarıyıl tatili sonrasında da miniklere hizmet vermeye devam ettiğini duyurdu. Altınok, “Çocuklarımızın keyifli vakit geçirmesi için Deniz Dünyası’ndaki sinema salonumuzda film gösterimlerimizi devam ettiriyoruz. Buraya gelen çocuklarımıza patlamış mısır, pamuk helva, 3d gözlük, bilim dergisi ve fanus içinde balık hediye ediyoruz.” dedi.
Ankara Masası
|
20 Şubat 2021, Cumartesi - 13:04
Keçiören'de 3D sinema keyfi devam ediyor

Keçiören Belediyesi tarafından sömestir boyunca 5-8 ve 9-12 yaş grubu öğrenciler için yapılan 6 farklı film gösterimi yoğun ilgi gördü. Talep üzerine ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un talimatıyla Deniz Dünyası sinema salonundaki 3d sinema gösterimi sömestir sonrası da minik öğrencilere keyifli anlar yaşatmaya devem ediyor.

HES kodu sorgulaması yapılıyor

Maske mesafe ve temizlik kurallarının sıkı sıkıya uygulandığı sinema seanslarında salona en fazla 30 öğrenci alınıyor. 3d sinema gösterimleri salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri çocukların sokağa çıkma izninin bulunduğu 13.30 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Randevu sistemi ile salona alınan öğrencilere HES kodu sorgulaması da yapılıyor.

6 film dönüşümlü olarak gösteriliyor

Deniz Dünyası Sinema Salonunda; Çılgın Hırsız 3, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı, Gulliver`in Gezileri, Kayıp Balık Nemo, Lego Batman, Leylekler isimli sinema filmlerinin gösterimleri yapılıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/609993/keciorende-3d-sinema-keyfi-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.