Kısıtlama günü şok eden görüntü

Bursa’da hafta sonu kısıtlamasında polis ekiplerinin bulunduğu noktaya doğru çıplak halde koşan bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. "Vazifemi yaptım baba!" diyerek bağıran kadının daha önce İzmir’de de aynı şekilde soyunduğu öğrenildi.
IHA-20210220AW248670
|
20 Şubat 2021, Cumartesi - 14:55
Kısıtlama günü şok eden görüntü

Olay, Ulucami ve tarihi belediye binasının bulunduğu Atatürk Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Bakırköy nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 30-35 yaşlarındaki S.Y. hafta sonu yasağında uygulama yapan polislerin bulunduğu noktaya çıplak halde koşarak ilerledi.

Devriye görevinde olan bir grup bekçi ve polis ekipleri kadını durdurmaya çalıştı.
S.Y'nin kıyafetlerini toplayıp peşinden koşan ekipler kadını tarihi hanlar bölgesinin orada durdurup kıyafetlerini giymesi için ikna etmeye çalıştı. Orhan Parkı'na doğru kollarını açıp "vazifemi yaptım baba" diye bağıran kadın daha sonra kıyafetlerini giyerek polis aracına bindi. 

İfadesi alınmak üzere karakola götürülen S.Y'nin daha önce de İzmir’de aynı eylemi gerçekleştirmekten kaydı bulunduğu öğrenildi. Kendini ifade etmekte zorluk çeken kadın için Alie Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü uzmanlarından yardım istendiği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/610268/kisitlama-gunu-sok-eden-goruntu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.