Ömer Halisdemir dualarla anılıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Ömer Halisdemir doğum gününde unutulmadı.
Ankara Masası
|
20 Şubat 2021, Cumartesi - 15:30
Ömer Halisdemir dualarla anılıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir doğum gününde dualarla anılıyor. 

"Ruhun şâd olsun yiğit insan"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Bu yürüyüş ülkemize kasteden hainlerin üzerine kahraman şehidimizin yürüyüşü. Ömer Halisdemir'i doğum gününde rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhun şâd olsun yiğit insan. Bu topraklarda Ömer Halisdemir’ler olduğu sürece, Allah'ın izniyle milletimiz, devletimiz ebedi olarak zeval görmeyecektir." dedi. 

Halisdemir'e tarihi görev

ÖKK Grup Komutanı Tuğgeneral Semih Terzi ve beraberindeki ÖKK askerlerini Diyarbakır'dan taşıyan uçak, darbe girişimine destek vermek amacıyla saat 01.13'te Etimesgut Havalimanı'na indi. Terzi ve ekibi, buradan helikopterlerle Gölbaşı'ndaki ÖKK karargahına hareket etti.

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın, "Sana tarihi bir görev veriyorum. Semih Terzi darbeci bir haindir, vatan ve millet adına Semih Terzi'yi öldür. Bunun sonunda şehadet var. Hakkını helal et." dediği ÖKK'de görevli Astsubay Ömer Halisdemir, ÖKK karargahına gelen Tuğgeneral Terzi'yi vurarak öldürdü. Ancak Halisdemir de Terzi'nin ekibindeki darbeci askerlerce şehit edildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/610348/omer-halisdemir-dualarla-aniliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.