Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na PKK tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP Genel Başkanı, PKK’nın reklamını yapmamak için adını anmamış! Bu garip ve garabet beyana kanacak çocuk, gülecek karga bile bulunamaz. " dedi.
Ankara Masası
|
20 Şubat 2021, Cumartesi - 15:52
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na PKK tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Terör örgütünün reklamını yapmak zorunda değiliz" diyerek PKK'nın ismini kullanmamasına tepki gösterdi.

"Kılıçdaroğlu yıldız gibi parlıyor"

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "CHP Genel Başkanı, PKK’nın reklamını yapmamak için adını anmamış! Bu garip ve garabet beyana kanacak çocuk, gülecek karga bile bulunamaz. Kılıçdaroğlu, PKK’nın yayın organları tarafından hazırlanmış sözde haber jeneriklerinde bırakanız reklamı, yıldız gibi parlıyor." dedi.

"CHP Gara’da yakalandı! HDP zaten oradaydı"

"CHP Gara’da yakalandı! HDP zaten oradaydı. İP ise çevresinde gıyaben keşif yapıyordu." diyen Bahçeli, "PKK’yı lanetlemek yerine Türkiye’yi isnat eden, hükümete fatura çıkaran menhus siyasi partilerin fitnenin beşinci kolu oldukları abartı veya afaki bir tespit değil, isabetli bir teşhistir. " ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/610390/bahceliden-kilicdarogluna-pkk-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.