Eskişehir'de bir ailenin yok olduğu olayın detayları ortaya çıktı

Eskişehir'de İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldüren kişinin İlkay Tokkal'ın eski ortağı Mehmet Şerif B. olduğu tespit edildi.
Ankara Masası
|
21 Şubat 2021, Pazar - 12:07
Eskişehir'de bir ailenin yok olduğu olayın detayları ortaya çıktı

Eskişehir'de İlkay Tokkal, eşi Emel Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'un evlerinde katledilmesiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Kapıda zorlanma bulunmaması üzerine kKatil ya da katillerin tanıdık olduğu ihtimali üzerinde duran polis, cinayetin işlendiği Hamamyolu Caddesi'ndeki tüm güvenlik kameraları ile MOBESE kameralarının görüntülerini inceledi.

Eski ortak katil çıktı

Olayla ilgili olarak İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan 19 yaşındaki oğlu Buğra Can Tokkal ile eski çalışanı Mehmet Şerif B. ve esnaf komşusu Ersin D. gözaltına alındı. Ekipler daha sonra aralarında Mehmet Şerif B.'nin eşi Hediye B., İlker K., Zeki O., Hakkı B. ve Fesih Y.'nin de bulunduğu 7 kişiyi daha gözaltına aldı.

Aktarılanlara göre aileyi katleden kişinin İlkay Tokkal'ın eski ortağı Mehmet Şerif B. olduğu tespit edildi. Katil zanlısının, aralarında eşinin de olduğu 8 şüpheliyle birlikte adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Ne yaşanmıştı?

İzmir'de yaşayan kızı Beyzanur Kayaalp, geçen salı günü annesine telefonla ulaşamayınca polisten yardım istedi. İhbar üzerine polis ekipleri, telefon dükkanları bulunan İlkay-Emel Tokkal çiftinin, yeni taşındıkları Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi'ndeki bir apartmanın 5'nci katındaki evine gitti. Kapının kapalı olması üzerine çilingir yardımıyla girlen evde İlkay Tokkal (42), eşi Emel Tokkal (41) ile çiftin 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. İlkay Tokkal'ın 7, Emel Tokkal ve Doruk'un 3'er kez bıçaklandığı saptandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/610843/eskisehirde-bir-ailenin-yok-oldugu-olayin-detaylari-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.