Özlem Zengin: Saldırılar iki aydır devam ediyor

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, kendisine yönelik hakaret içerikli paylaşımlarla ilgili "Bir kadın olarak çok sistematik saldırıya uğruyorum. Bu, yaklaşık iki aydır devam ediyor" dedi.
Ankara Masası
|
22 Şubat 2021, Pazartesi - 18:30
Özlem Zengin: Saldırılar iki aydır devam ediyor

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Avukat Mert Yaşar'ın kendisi hakkındaki hakaret içerikli paylaşımlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Bütün kadınların birleşmesi lazım

Zengin şu ifadeleri kullandı:

''AK Parti Grup Başkanvekili olarak, bir kadın olarak çok sistematik saldırıya uğruyorum. Bu, yaklaşık iki aydır devam ediyor. Böyle bir olay karşısında bütün kadınların birleşmesi lazım.

Yaptırım yok gibi

Sosyal medya üzerine daha çok düşünmeli ve belki de biraz daha çalışmalıyız. Mevzuat açısından da çalışmamız lazım. Bunu görüyorum. Şu haliyle herkes her şeyi söylüyor ve yaptırım neredeyse yok gibi.''

Soruşturma başlatıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in sosyal medyada çirkin sözlerle hedef alınmasına ilişkin soruşturma başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, hakaret içerikli paylaşımda bulunan avukat Mert Yaşar'ın yakalanması için emniyete talimat yazdı.

Başsavcılıktan yapılan açıklama şöyle:

"Bir sosyal paylaşım sitesinde Mert Yaşar isimli kullanıcı tarafından Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e yönelik sarf edilen sözler nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığımızca resen soruşturma başlatılmış olup şüphelinin kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanması için kolluğa talimat verilmiştir."

Mesajını sildi

Öte yandan Mert Yaşar kendisine gelen tepkilerin ardından mesajı silip, açık olan sosyal medya hesabını korumalı hale getirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/612192/ozlem-zengin-saldirilar-iki-aydir-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.