Emrah Uslu'dan Özgür Özel'e Çankaya Belediyesi göndermesi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Hesap vermemek suçtur" sözlerine değinen Çankaya Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Emrah Uslu, Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile arasında geçen bir tartışmanın videosunu paylaşarak, "Sayın Özgür Özel, önce Çankaya Belediyesi'ne bir bakın, en güzide ilçeniz faşizanca yönetilmekte." dedi.
Ankara Masası
|
23 Şubat 2021, Salı - 09:10
Emrah Uslu'dan Özgür Özel'e Çankaya Belediyesi göndermesi

Çankaya Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Emrah Uslu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Demokrasilerde hesap vermemek suçtur. Hesap sorana değil, hesap vermeyene hesap sorarlar" şeklindeki açıklamasını Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile yaşadığı bir tartışama üzerinden değerlendirdi. 

Başkan Taşdelen ile meclis toplantısında yaşadığı bir tartışmanın vidosunu paylaşan Uslu, "Sayın Özgür Özel, önce Çankaya Belediyesi'ne bir bakın, en güzide ilçeniz faşizanca yönetilmekte, sonra başka yerlere dil uzatın. İmar A.Ş nin kayıp milyonlarının hesabını soracağız " dedi.

Çankaya Belediyesi Meclisi'nin Şubat ayı birinci oturumunda Başkan Alper Taşdelen ile İMAR A.Ş.'nin zararı hakkında söz almak isteyen AK Partili Meclis Üyesi Emrah Uslu arasında gergin anlar yaşanmıştı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/612370/emrah-usludan-ozgur-ozele-cankaya-belediyesi-gondermesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.