Yaşlı çift yangında can verdi

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Fenerköy Mahallesi'nde bulunan bir evde çıkan yangında Emin Yılmaz (90) ile eşi Havva Yılmaz (89) çifti hayatını kaybetti.
Ankara Masası
|
23 Şubat 2021, Salı - 23:35
Yaşlı çift yangında can verdi

Yangın Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesi Fenerköy Mahallesi'nde meydana geldi.

Emin Yılmaz (90) ile eşi Havva Yılmaz'ın (89) yaşadığı evden dumanların çıktığını gören komşular itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken, yaşlı çiftin dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Ekiplerin olay yerinde ilk yaptığı incelemede, yangının elektrik ısıtıcısından çıktığı tahmin edilirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

"Yaşlı karı koca çifti maalesef kaybettik"

Yangının yaşandığı yere gelerek yetkililerden bilgi alan Vali İsmail Ustaoğlu “Çarşıbaşı ilçemiz Fenerköy mahallesinde hepimizi derinden üzen bir yangın meydana geldi. Yangında yaşlı karı koca çifti maalesef kaybettik. Yanmaya bağlı evin çökmesi gibi bir şey söz konusu değil ama muhtemelen ağırlıklı olarak dumandan zehirlenmeden kaynaklanan bir durum olduğu bilgisi var. İlk izlenimiz bu” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/613306/yasli-cift-yanginda-can-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.