Yangında mahsur kalan çocukları camdan atarak kurtardı

Esenler’de bir apartmanda çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Alevler arasında kalan anne çocuklarını yangından kurtarmak için camdan aşağıya attı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı
IHA-20210224AW251669
|
24 Şubat 2021, Çarşamba - 14:43
Yangında mahsur kalan çocukları camdan atarak kurtardı

Esenler ilçesine bağlı  Mimar Sinan Mahallesi Davutpaşa Cadesi’nde yer alan 5 katlı bir apartmanın 3’üncü katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.  Dairede bulunan anne ve çocukları alevler arasında mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Çocuklarıyla birlikte cama yönelen anne, çevredekilerden yardım istedi. O sırada vatandaşlar  binanın altında battaniye açtı. Anne dumanların artması ardından çocuklarını tek tek  3’üncü kattan vatandaşların açtığı battaniyeye attı. Yaşananlar çevredekiler tarafından saniye saniye kaydedildi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Dumandan etkilenen vatandaşlar binadan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan çocuklar, ambulansla hastaneye sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/613997/yanginda-mahsur-kalan-cocuklari-camdan-atarak-kurtardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.