EGO yetkililerinden Polatlı'da denetim

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer Polatlı'da hizmet veren toplu taşıma araçlarını ve otogardaki hizmetleri denetledi.
Ankara Masası
|
25 Şubat 2021, Perşembe - 23:11
EGO yetkililerinden Polatlı'da denetim

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ile birlikte Polatlı-Ankara arasındaki hatta hizmet veren toplu taşıma araçlarını ve çalışma sistemini yerinde denetledi. 

"Her ne olursa olsun sabırlı olun"

Hatta görev yapan sürücülerle görüşerek yolcu yoğunluğu ve karşılaştıkları sıkıntılar konusunda bilgi alan Tekbudak, içinde bulunduğumuz koronavirüs pandemisi ile mücadelede toplu taşıma hizmeti veren araçların temizliğinin, hijyeninin önemli olduğunu belirtti. Yolcu taşıma oranlarına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Zafer Tekbudak, toplu taşımada vatandaşlara karşı davranışların önemine de işaret etti. Her ne şart altında olursa olsun, vatandaşlara karşı daima anlayışlı, sabırlı ve saygılı olunması gerektiğini hatırlatan Tekbudak, vatandaşlara karşı yapılan davranışlar konusunda da yönetim olarak çok hassas olduklarının altını çizdi.

Polatlı otogarında denetimlerde bulundu

Polatlı Otogarında yolcuların ve sürücülerin bekleme alanlarını, araçların içindeki koltukların yolcular açısından rahat olup olmadığını, engelli asansörlerinin çalışıp çalışmadığını denetledi. Burada ayrıca, Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooparatif Başkanı Erdal Çınar ve bazı esnafla da görüşen Tekbudak, mevcut hatta toplu taşıma sisteminin hizmet standartlarının daha da yükseltilebilmesi için neler yapılması gerektiği hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 

Görüşmeden oldukça memnun olduklarını ifade eden Erdal Çınar ve bölge esnafı ise Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak ve Daire Başkanı Yahya Şanlıer’e teşekkür ederek, karşılıklı iş birliği ile hizmetin daha gelişeceğine inandıklarını söylediler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/618246/ego-yetkililerinden-polatlida-denetim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.