Tüp bomba gibi patladı

Tekirdağ’da seyyar arabada mısır haşlamak için çakmakla ateşlenen piknik tüpü patladı. Olayda 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı. Üzücü haberi alan anne “Saf oğlum benim. Yandı güzel oğlumun yüzü gözü, kıymaman ben sana.” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
IHA-20210227AW254088
|
27 Şubat 2021, Cumartesi - 08:26
Tüp bomba gibi patladı

Olay, Malkara ilçesine bağlı Hacıevhat Mahallesi’nde bulunan TOKİ Konutları karşısındaki yol kenarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyyar arabada mısır haşlamak için çakmakla ateşlenen piknik tüpü  bomba gibi patladı. Olayda seyyar satıcı Mesut Alakara ile birlikte Saniye Koşan (28), S.K. (9), D.D. (8) ve R.N.K. (4) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerin ardından Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mesut Alakara, tedavisinin devamı için Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Annenin acı feryadı

Mesut Alakara’dan gelen üzücü haberi duyan anne Emine Alakara, oğlunu görmeye geldiği hastanede gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta güçlük çeken Emine Alakara, “Ne yaptın da kendini yaktın canım oğlum. Bu kadar saf olma çocuğum. Yandı yavrumun yüzü gözü kıyamam ben sana. Saf oğlum benim, vah güzel oğlum” diyerek gözyaşı döktü.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/621816/tup-bomba-gibi-patladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.