Pervasız hırsız! Cüzdanı boşaltıp dama attı

Gaziantep’te bir mahalleye dadanan hırsız, şafak vakti duvardan tırmanarak girdiği evden 50 bin lira ve bir cüzdan çaldı.
IHA-20200813AW088588
|
13 Ağustos 2020, Perşembe - 10:12
Pervasız hırsız! Cüzdanı boşaltıp dama attı


Olay, Şahinbey ilçesi Şekeroğlu Mahallesi’nde yaşandı.

İddiaya göre, şafak vakti duvardan tırmanarak bir eve giren ve 50 bin lira civarında para ile ev sahibinin cüzdanını çalan şüpheli şahıs, güvenlik kameralarına yakalandı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, girdiği evin bulunduğu sokaktan çıkarken görüntülenen şüpheli şahıs, çaldığı cüzdanın içindeki paraları aldıktan sonra boş cüzdanı yakındaki binanın üstüne fırlattı.

Şüpheli şahsın rahat tavırları ise pes dedirtti.


"50 bin liraya yakın param ve altınlarım çalındı"

Yaşanan olaydan sonra 50 bin lira parası ile eşinin cüzdanındaki altınların çalındığını söyleyen Hakan Bergel, "Bu mahalleye bir hırsız dadandı. Bu evler de eski Antep evleri olduğu için duvardan tırmanarak rahat bir şekilde içeri girebiliyor. Geçen gün de sabah erken saatlerde benim evime girdi bu hırsız. Evde kaç zamandır ne zorluklara biriktirdiğim 50 bin liraya yakın paramı çaldı. Eşimin içinde para ve altın bulunan cüzdanını çaldı. Çok üzgünüz, çok kızgınız. Artık geceleri uyuyamıyoruz, uyku bize haram oldu" dedi.


Pervasız hırsız ev sahibini çıldırttı

 Bergel, "Biz evde uyurken adam duvardan tırmanıp eve girmiş parayı ve cüzdanı alıp çıkmış. Cüzdanın içerisinde de altınlar falan vardı. Sonrasında da sokaktan giderken kameralara yakalanmış. Adam elini kolunu sallayarak çıkıp gidiyor. Yolda giderken de cüzdanı açıyor, içinden alacağını alıyor ve boş cüzdanı fırlatıp kayboluyor. Çok rahatlar yani bu kadar olmaz. Adam resmen kameraya poz vermiş" ifadelerini kullandı.


"Bulunmasını ve cezasını çekmesini istiyoruz"

Yetkililere seslenip hırsızların bulunmasını ve mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen Bergel, "Bir şekilde bulunmasını istiyorum. Çünkü bulunmazsa insanlar hırsızı gördüğü yerde cezasını kendisi vermek isteyecek" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/62189/pervasiz-hirsiz-cuzdani-bosaltip-dama-atti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.