Sevimli ördek Keçiören Belediyesi'ne emanet

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bir hayvansever tarafından belediyeye bırakılan hasta ördeğin Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alınarak sağlığına kavuşturulduğunu belirtti.
Ankara Masası
|
27 Şubat 2021, Cumartesi - 11:19
Sevimli ördek Keçiören Belediyesi'ne emanet

Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçede ikamet eden bir hayvansever tarafından belediyeye getirilen sevimli örediği müşahede altına aldı. Bakım ve tedavisi titizlikle yürütülen ördek önümüzdeki günlerde Keçiören Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nda yeni yuvasına kavuşacak.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yaralı ve bakıma muhtaç olan canlılara sağlıklı bir yaşam sunmak için Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teknolojik yeni cihazlar alındığını belirtti.

"Can dostlarımızı yaşatıyoruz" 

Altınok, “Yüce Rabbimin yarattığı dilsiz, güzel ve masum canlılarımızın bizlerde vebali ve sorumluluğu olduğunu biliyoruz. Nerede bir canlımız zor durumda kalsa belediye ekiplerimiz olay yerine giderek bu can dostlarımızın yaşaması için anında müdahale ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

"Ördeğimizin tedavisini tamamladık"

Hasta ördekle ilgili bilgilendirmede bulunan Altınok, “Duyarlı bir vatandaşımız tarafından belediyemize emanet edilen ördeğimizi bir süre rehabilitasyon merkezimizde gözetim altında tuttuk. Herhangi bir hastalığı olup olmadığını kontrol ettiğimiz ördeğimizin tedavisini tamamladık. Bu güzel canlımızı birkaç gün sonra Doğal Yaşam Parkımızdaki diğer ördeklerimizin yanına bırakarak daha güzel bir yaşam alanı sunacağız.” şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/621966/sevimli-ordek-kecioren-belediyesine-emanet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.