Kahramankazan’da yeni oto sanayi sitesi masaya yatırıldı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla bir araya geldi. Başkan Oğuz ve esnaflar, ilçeye yeni yapılacak oto sanayi sitesinin proje sunumunu inceleyerek fikir alışverişinde bulundu.
IHA-20210227AW254273
|
27 Şubat 2021, Cumartesi - 12:11
Kahramankazan’da yeni oto sanayi sitesi masaya yatırıldı

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla görüştü. Kahramankazan Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya oto sanayi esnafları katıldı. Toplantı kapsamında ilçeye yapılacak olan yeni oto sanayi sitesinin proje sunumu gerçekleştirildi.Başkan Oğuz ve esnaflar projeyi inceleyerek fikir alışverişinde bulundu.

“Esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanında olacağız”

Başkan Oğuz, belediye olarak ilçedeki esnaf ve sanatkarların her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, “Bu doğrultuda tüm esnaf gruplarımızla olduğu gibi oto sanayi esnafımızla da bir araya geldik. Esnaflarımız yalnızca ilçemizin değil, ülkemizin de var olmasının önemli unsurlarındandır. Esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanında olacağız. Onlara elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. İlçemize kurulacak yeni oto sanayi sitesi şimdiden tüm esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/622015/kahramankazanda-yeni-oto-sanayi-sitesi-masaya-yatirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.