Antalya’da kamyon dehşeti: Kırmızı ışıkta geçip otomobili biçti

Antalya’da kırmızı ışık ihlali yapan kamyonun otomobilin üzerinden geçerek devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. 
IHA-20210227AW254486
|
27 Şubat 2021, Cumartesi - 15:51
Antalya’da kamyon dehşeti: Kırmızı ışıkta geçip otomobili biçti

Kaza, Manavgat-Antalya D-400 Karayolu'nda Çolaklı Süral kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat'tan Antalya istikametine gitmekte olan O. E.’nin kullandığı 07 EZK 98 plakalı kamyon, Çolaklı merkezden oteller bölgesine seyir halinde olan A.Ö.'nün kontrolündeki 07 AEA 393 plakalı otomobile çarptı. Araca ön sol çamurluktan çarpan kamyonun, otomobilin motor bölümünün üzerinden geçerek aydınlatma direğini de devirip yan yattığı öğrenildi. Kazada, araç sürücüleri ile otomobilde bulunan bir kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü ve kardeşi, yanlarında bir traktör olduğunu, traktörün ardından kendilerinin yola devam ettiğini ve başka bir şey hatırlamadıklarını dile getirdi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahaleleri ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazayı gören bir araç sürücüsü, “Kırmızı ışıkta beklediğim sırada otomobil, sağ taraftan gelip yolun karşısına geçerken arkamdan hızla gelen kamyon kırmızı ışıkta durmadı ve otomobile çarptı. Çarptıktan sonra da otomobilin üzerinden geçip devrildi” diye konuştu.


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/622247/antalyada-kamyon-dehseti-kirmizi-isikta-gecip-otomobili-bicti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.