Elmadağ’da E-spor turnuvası için start verildi

Elmadağ Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği E-Spor turnuvası başladı. Turnuvaya katılım, 01-05 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak.
Zeliha Demirci
|
02 Mart 2021, Salı - 12:32
Elmadağ’da E-spor turnuvası için start verildi

Elmadağ Belediyesi’nin bugün başlayan ücretsiz E-Spor turnuvası 5 Mart 2021 tarihine kadar sürecek. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde, 4 er kişilik takımlar halinde yarışılarak, 5 gün sürecek olan turnuvanın, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacağı, dereceye giren takımlardaki yarışmacılar arasındaki en iyi oyuncuların Elmadağ Belediyesi bünyesinde kurulacak olan E-Spor Takımında ilçeyi temsil etme hakkına sahip olacağı, tüm katılımcılara madalya, kazananlara da hediye takdimi yapılacağı bilgisi aktarıldı.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Dünyada ve ülkemizde Kovid-19 salgını nedeniyle evde kalan gençlerimizin ve E-Spor alanına ilgi duyan vatandaşlarımızın kaliteli, verimli ve doğru vakit geçirebilmesi için ülkemizde federasyonu kurulu olan ve geleceğin sporu olarak görülen elektronik sporların yaygınlaştırılmasına destek olmak amacıyla Elmadağ Belediyesi olarak " League of Legends ve Counter Strike 1.6" oyun kategorilerinde düzenlenecek olan turnuvamıza tüm vatandaşlarımız katılabilir. Turnuvaya katılacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/626661/elmadagda-e-spor-turnuvasi-icin-start-verildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.