ABB binlerce gencin YKS ücretini yatırdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan ve başvuru yapan 6 bin 521 gencin YKS ücretini yatırdıklarını açıkladı.
Ankara Masası
|
02 Mart 2021, Salı - 19:52
ABB binlerce gencin YKS ücretini yatırdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 6 bin 521 gencin Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ücretlerini yatırdıklarını duyurdu.  Gençlere, öğrenci harçlıkları dahil toplam 300’er TL nakit ödeme gerçekleştirildi.

Yavaş paylaşımında "Pandemi nedeniyle işsiz kalan çalışanların ve sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının YKS ücretlerini karşılayacağımızı söylemiştik. Başvuran 6521 evladımızın sınav ücretlerini harçlıklarıyla beraber hesaplarına yatırdık. Yarınların umudu gençlerimize başarılar diliyorum." notunu düştü.

Zor günler geçiren ailelere yardım

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle işsiz kalan ve sosyal yardım alan ailelerin YKS ücretlerini karşılayacağını duyurmuştu.

Başkan Yavaş, hayal eden gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını belirtirken "Eşit eğitim, güzel bir gelecek her çocuğun hakkı. Sosyal yardım alan ailelerimizin ve pandemide kapanan sektör çalışanlarımızın çocuklarının #yks2021 ücretlerini karşılayacağız. Siz sadece hayal edin, çalışın ve başarın. Biz daima yanınızda olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/627251/abb-binlerce-gencin-yks-ucretini-yatirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.