Denizli'de inşaatta kan donduran olay

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, bir inşaatta duvar ustası olarak çalışan üç kardeşten birisi diğer iki kardeşini silahla vurarak öldürdü. Saldırı ardından olay yerinden kaçan şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
IHA-20210304AW258266
|
04 Mart 2021, Perşembe - 09:54
Denizli'de inşaatta kan donduran olay

Olay, Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir inşaatta sabah saat 08.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre;  duvar ustası olarak çalışan Doğan Akbay (37), birlikte çalıştığı kardeşleri Hamza (39) ve Ümit (35) Akbay’ı telefonla arayarak rahatsızlığından dolayı bugün işe gidemeyeceğini söyledi.

Kardeşlerine kurşun yağdırdı

Bunun üzerine iki kardeş, beraber inşaata giderek çalışmaya başladı. Bir süre sonra elindeki silahla inşaata gelen Doğan Akbay, kardeşlerinin duvar örmekte olduğu 3. kata çıktı. Kendilerine harç yapımında yardımcı olan işçinin gözü önünde iki kardeşine 4 el ateş eden Doğan Akbay, suç aletiyle birlikte inşaattan kaçtı.

Olay yerinde hayatlarını kaybettiler

Ağır yaralanan Hamza ve Ümit Akbay, kanlar içinde yere yığılırken,ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İnşaata gelen sağlık ekipleri, iki kardeşin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen iki kardeşin yakınları sinir krizi geçirdi. Baba Kasım Akbay’ın feryatları yürekleri dağladı.

Kardeş katili yakalandı

Firari cinayet zanlısı, polisin takibi sonucu suç aletiyle birlikte kısa sürede yakalandı. Kardeşlerin arasında bir süredir aile içi tartışmaların yaşandığı iddia edildi. Hayatlarını kaybeden Hamza ve Ümit Akbay’ın cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)



http://www.ankaramasasi.com/haber/629297/denizlide-insaatta-kan-donduran-olay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.