Çankaya Belediyesi yeni oyuncağını görücüye çıkardı

Çankaya Belediyesi, temizlik çalışmalarını yeni aldığı Mobil Jet Yıkama Aracı ile sürdürüyor. Belediye ekipleri, Mobil Jet Yıkama Aracı ile Kızılay’da köşe bucak temizlik çalışması yürütüyor.
Büşra Bayrak
|
05 Mart 2021, Cuma - 09:09
Çankaya Belediyesi yeni oyuncağını görücüye çıkardı

Pandemiye karşı hijyen ve temizlik mücadelesini sürdüren Çankaya Belediyesi, yeni "Mobil Jet Yıkama Aracı"nı görücüye çıkardı.

Ankara’daki barajlarda yaşanan su sıkıntılarını göz önünde bulunduran Çankaya Belediyesi, temizlik tankerlerine nazaran su tasarrufu sağlayan yüksek basınçlı yeni aracıyla temizlik çalışmalarını sürdürdü.

Çankaya Belediyesi ekipleri, kirli, yağlı, boyalı alanlarda hem sıcak hem de soğuk su püskürtme özelliğine sahip Mobil Jet Yıkama Aracı ile köşe bucak temizlik çalışması yürüttü.

Normalleşme ile birlikte vatandaşların yoğunluk oluşturduğu ve gündüz nüfusu 2,5 milyonu geçen Kızılay bölgesinde görücüye çıkartılan Mobil Jet Yıkama Aracı 1 ton su kapasitesiyle hiç durmadan 1 saat çalışabiliyor.

Yenilikleri Çankayalılarla buluşturuyoruz

Çankaya'da vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini belirten  Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Salgın süreci ile birlikte temizlik konusu daha bir önem kazandı. Yeni Mobil Jet Yıkama Aracımız ile hem su tasarrufu sağlıyoruz hem de yenilikleri Çankayalılarla buluşturuyoruz" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/630175/cankaya-belediyesi-yeni-oyuncagini-gorucuye-cikardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.